About United Arab Emirates

Een overzicht van de VAE lifestyle

De cultuur en de levensstijl van de VAE is een mooie combinatie van islamitische en westerse stijlen. Het is het land waar iedereen is verzekerd van een vrije manier leven. Dit is de reden waarom mensen van over de hele wereld blijven terugkomen naar Verenigde Arabische Emiraten. Mensen kunnen hun leven te leiden op welke manier ze willen. Het is de plek waar de DJ's 'draaitafels te houden spinnen hele nacht en de muezzins' s morgens oproep tot gebed gromt vroeg in de ochtend. Dus het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat de VAE de tegengestelde krachten heeft geharmoniseerd om volledig bestaan ​​op één plaats. Door deze levendige lifestyle en mengcultuur, Verenigde Arabische Emiraten is een zeer unieke plaats in de wereld.

Geografie en bestuurlijke systeem van de Verenigde Arabische Emiraten

De Verenigde Arabische Emiraten gebeurt te zijn gelegen op het kruispunt tussen Azië en Europa. Zij deelt haar grenzen met Saudi-Arabië in het westen en het zuiden, Qatar op het noorden en Oman in het oosten. Wordt omringd door de islamitische landen, Verenigde Arabische Emiraten is een droomland voor zakenreizigers als recreatieve toeristen uit alle hoeken van de wereld. Hoewel de meeste land VAE is kaal en zanderig maar de olie reserves, vastgoedsector en de toeristische sector is het een van de rijkste en de meest ontwikkelde landen in de wereld. Er is federale systeem van de overheid met de president en de premier op zijn plaats. Deze federatie van de Verenigde Arabische Emiraten bestaat uit zeven emiraten of staten namelijk Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Fujairah, Ras al-Khaimah en Umm al-Qaiwain. Abu Dhabi is de grootste emiraat van de VAE. Elke Emiraat heeft een aparte liniaal.

Dubai, een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de VAE

Dubai heeft de heetste bestemming voor zakelijke en recreatieve bezoekers. Dubai stad biedt een groot aantal plekken toeristische en resorts, winkels pleinen en levendige levensstijl. Dit is de reden waarom elke toerist wil Dubai bezoeken en ervaar de geweldige levensstijl en de cultuur die Dubai te bieden heeft. Bovendien, Dubai wordt gezien als de beste plek voor zakenlieden uit alle hoeken van de wereld om investeringen te doen en zaken transacties.

Historische achtergrond van de VAE

De oorspronkelijke bewoners van de Verenigde Arabische Emiraten werden mensen zeevarende. In de 7e eeuw, de islam werd de meest dominante religie van de plaats. Later, de Carmathians vond sjeikdom met een sterk leger. Met het uiteenvallen van sjeikdom van de Carmathians, de mensen werden piraten en het land werd verdeeld in negen Verdragsstaten. Die piraten nog steeds een ernstige bedreiging voor het Sultanaat van Muscat en Oman in het begin van de 19e eeuw. Uiteindelijk, de rol van de Britten kwam in het spel in 1820 de Britse verstrekt negen Verdragsstaten met enige bescherming en had de kolonie niet vast te stellen. Britten bleven in de regio voor meer dan een eeuw en trok zich terug in 1971. Na de terugtrekking van de Britse, de zeven Verdragsstaten werden omgezet de federatie genaamd de Verenigde Arabische Emiraten werd gevormd. Bahrein en Oman niet voor kiezen om een ​​deel van de VAE zijn. Dit is hoe de VAE werd opgericht. Vandaag de dag, Sjeik Muhammad ibn Rashid al-Maktoum is de heerser van de VAE.

De economie van de Verenigde Arabische Emiraten

De economie van de Verenigde Arabische Emiraten is rijk en verstedelijkt. In 2008 werd het BNP gemeld om $ 270.000.000.000 en gerangschikt als 38ste in de wereld. Voorbij zijn de tijden wanneer UAE economie sterk afhankelijk van olie en gas. Vandaag de dag, de VAE economie is zeer gediversifieerd. De oliereserves werden 30 jaar geleden ontdekt. In eerste instantie, de VAE economie was afhankelijk van olie- en gasreserves. Met het verstrijken van de tijd, het land gingen door intense transformatie en de kleine woestijn omgebouwd tot een moderne staat met world-class structuren. Duizenden bezoekers komen naar Verenigde Arabische Emiraten op regelmatige basis. Hoewel de economie zwaar is getroffen door de wereldwijde financiële crisis van 2008, maar het is erin geslaagd uit de schok te komen. De olierijke emiraat Abu Dhabi speelt een vitale rol in het helpen van de VAE economie rebound snel. Samen met de olie, de vastgoedsector speelt zeer belangrijke rol in de economische groei van de VAE. Verenigde Arabische Emiraten Bankwezen spelen ook een kleine rol in de economie van de Verenigde Arabische Emiraten. Sommige van Banken de Top VAE zijn inclusief Dubai Islamic Bank, Abu Dhabi Commercial Bank, Abu Dhabi Islamic Bank, Citibank Verenigde Arabische Emiraten, Emirates NBD en Mashreqbank. De voltooiing van Dubai Burj Khalifa in 2010 heeft een zeer positieve rol gespeeld in de heropleving van het vertrouwen van de belegger voor de VAE economie. Burj Khalifa geniet het voorrecht om het hoogste gebouw ter wereld te zijn.
Nachricht *
Anmelden
Benutzername
Passwort
Passwort vergessen? Erinnern