Beach Apartments in Dubai

Een van de grootste trekt voor degenen die willen in Dubai om te leven is de grote verscheidenheid aan stranden gevonden in het emiraat. Dubai is een uitstekende bestemming voor strandliefhebbers vanwege de ligging naast de Arabische Golf, waarvan de kristalheldere wateren bieden een ideale omgeving om te zwemmen, duiken en andere maritieme activiteiten. Enkele van de meest populaire stranden, helaas, zijn prive-stranden in handen van hotels en alleen toegankelijk zijn voor de gasten; maar er zijn veel openbare stranden die zijn gratis of kosten een kleine entree die goede faciliteiten bieden.

Hier zijn enkele van de gebieden strandliefhebbers moet overwegen bij het huren van een appartement aan het strand in Dubai.

Palm Jumeirah. Dit is een kunstmatige eiland dat zijn naam te danken aan het feit dat zijn vorm lijkt op een palmboom. Het huren van een appartement hier biedt u gemeenschappelijke toegang tot het strand. Er zijn twee soorten accommodaties beschikbaar hier: medium-rise appartementen en villa's.

Jumeirah Beach Residence. Dit is een enorme residentiële ontwikkeling die high-rise woontorens heeft in zes clusters die uitzicht bieden op "The Walk", een strand promenade, waar u vele restaurants, winkels, hotels en cafés te vinden. Elk cluster omvat faciliteiten zoals een fitnessruimte en een zwembad. Daarnaast is er een gemakkelijke toegang tot de metro.

De JBR is een ideale keuze voor alleenstaande mensen omdat het een party vibe die je het gevoel alsof je altijd op vakantie. Bovendien, winkels en andere voorzieningen bevinden zich op loopafstand, zodat u niet nodig om een ​​auto te hebben.

Jumeira en Umm Suqueim. De accommodaties te huur in dit gebied zijn vooral oudere villa's met stranden op loopafstand. Villa's zijn georganiseerd in kleine verbindingen, die elk een eigen zwembad en tuin.

Dit is een goede keuze voor expats met gezinnen, omdat de villa appartementen zijn ruimer en hebben zelfs kamers voor huishoudelijke hulpen. Een ander voordeel is dat het is gelegen in een centrale ruimte met gemakkelijke toegang tot de stad en er zijn veel scholen in de buurt. Hoewel het niet gemakkelijk toegankelijk is voor de metro, is het niet moeilijk om een ​​taxi te krijgen.
Nachricht *
Anmelden
Benutzername
Passwort
Passwort vergessen? Erinnern