Appartementen in Dubai Marina

De Dubai Marina is bekend als een expat buurt geworden als gevolg van de concentratie van buitenlanders die er wonen. Het is een 50 miljoen vierkante voet waterkant ontwikkeling die is gelegen naast een 3,5 kilometer lange overspanning kanaal dat de toegang tot de Perzische Golf aan beide kanten heeft. Vanwege het hoge volume van de bouwwerken aan de gang in het gebied, zijn de huurprijzen voor appartementen in de buurt meer betaalbaar en toegankelijk voor meer Dubai bezoekers worden, of ze toeristen of investeerders.

De waterkant gemeenschap bestaat uit tien districten, die hun eigen identiteit hebben. Het gebied is ook de thuisbasis van de Dubai Marina Mall, die bestaat uit 150.000 vierkante meter van entertainment en winkels, alsmede de Dubai Marina Walk, die is gelegen langs de waterkant en beschikt over een scala aan kosmopolitische restaurants en winkels. Er zijn vele bars in de hotels aan het strand, dat een vergunning om alcohol te verkopen. Je kunt ook te drinken in de Yacht Club, die een happy hour heeft tijdens het weekend. Bovendien, vrijwel elke dienst inwoner vereist is gemakkelijk beschikbaar, waaronder stomerij, apotheken, klinieken en salons, evenals een Spinneys supermarkt.

Er zijn zo'n 200 high-rise residentiële gebouwen in Dubai Marina, zoals Princess Marina, Ocean Heights en 23 Marina. Alle woningen te huur bogen op moderne faciliteiten en de appartementen beschikbaar variëren van appartementen met 1-6 slaapkamers en luxe villa's met 3-4 slaapkamers. De high-rise appartementen bogen op een spectaculair vrij uitzicht op de skyline van Dubai en de omringende jachthaven.

Deze faciliteiten zijn onder sportscholen en fitnesscentra, zwembaden, gemeenschap lounges, squash en badminton rechtbanken en een conciërge. De ontwikkeling is ook familie en kindvriendelijk omdat er parken en speeltuinen waar kinderen kunnen spelen in een veilige en veilige omgeving.
Nachricht *
Anmelden
Benutzername
Passwort
Passwort vergessen? Erinnern