Korte termijn verhuur van appartementen in Dubai

Dubai is uitgegroeid tot één van de meest populaire bestemmingen niet alleen voor toeristen, maar ook voor de beleggers op zoek naar nieuwe kansen. Dit is een grote vraag naar korte termijn verhuur in het emiraat aangewakkerd. Op korte termijn appartementen zijn handiger in veel gevallen dan een hotelkamer en zijn een stuk goedkoper. Deze appartementen bieden de gasten alles wat ze nodig hebben tijdens hun verblijf, met inbegrip van apparaten en breedband internet verbinding.

Afgezien van de kosten, het belangrijkste voordeel van het gebruik van een appartement op korte termijn is dat je het gevoel van een thuis weg van huis, in vergelijking met de onpersoonlijkheid van het leven in een hotel. Veel van de grotere wooncomplexen die bieden op korte termijn verhuur bieden ook wekelijkse schoonmaak en huishoudelijke diensten.

Er zijn veel plaatsen over Dubai waar u op korte termijn appartementen te vinden. De meest populaire locaties zijn:

Dubai Marina: - Dit is een van de meest populaire keuzes voor expats, tot het punt waar het al een reputatie als een enclave voor buitenlanders die in Dubai. Het is een residentiële gemeenschap die ligt naast een kunstmatige jachthaven, en heeft dus gemakkelijk toegang tot de stranden en de zee. De appartementen hier zijn voornamelijk gevestigd in high-rise blokken met geschakelde villa's.

Bar Dubai: - Dit wordt beschouwd als een van de beste keuzes voor reizigers met een beperkt budget, omdat de beschikbare accommodaties hier zijn betaalbaar. Veel toeristen zijn ook voorstander van een verblijf hier vanwege de gemakkelijke nabijheid van populaire bestemmingen zoals de Wafi en Burjuman winkelcentra.

Palm Jumeirah: - Dit is een goede keuze als je geïnteresseerd bent in het leven in de schoot van luxe, terwijl in Dubai. The Palm Jumeirah is het beroemde kunstmatige eiland waar de wereldklasse luxe hotels zoals het Atlantis worden gevonden. Het eiland is verbonden met de rest van Dubai via een tunnel en een brug, en er is ook Monorail toegang.

Downtown Dubai: - Dit is de place to be als je klaar bent toegang tot de meest populaire toeristische bestemmingen willen of moeten dicht bij de centra van het bedrijfsleven, zoals het World Trade Center te zijn. Er zijn ook veel restaurants en cafés in de omgeving die u een breed scala aan eetgelegenheden te geven.
Nachricht *
Anmelden
Benutzername
Passwort
Passwort vergessen? Erinnern